logo ualeema 2.JPG

Restaurant Via Varesina Milano

Interior re-qualification of a small restaurant in Via Varesina Milano. The designed focused on the internal re-organization of the plan separating the preparation/service zone from the client order and eating zone. The use of colorful tiles gives the food preparation area a specific ethnic mood following the typology of dishes the restaurant offers. The eating area is designed to maximize the efficiency of the restaurant small space, a continuous bench and high stools facing the walls represents a casual and fast going eating space.  

RENDER 1 REV3e.jpg

Location

Milan, Italy

Client

NEW FOOD S.r.l.

Year

2020

 

Project Area

40 m²

Ownership

2xm Studio S.r.l.s

Arch. Moataz Faissal Farid

Services

Interior Design

Program

Restaurant

Status

Built

Plan

Section View

section%201_edited.jpg
section%202_edited.jpg

Photographs